El restaurant

TOC DE MAR

Toc de Mar

Toc de mar, situat al barri mariner de la Barceloneta, va deixar anar els seus amarratges l'any 2006 i va salpar amb destinació al més profund dels seus paladars, ni el seu capità, el restaurador Juan Manuel Cals, podia imaginar la gran acceptació i els més de 216.000 tripulants de diversos àmbits, entre el món de la moda, política, cinema, teatre, música i esport que han deixat navegar els seus sentits durant el nostre intens i agradable trajecte.

La seva carta, partint d'una infinitat de tapes fredes o tapes calentes, destacant entre elles el pernil ibèric, l'anxova del Cantàbric o la fantasia de formatges calents.

Fa escala en els seus peixos, el llobarro al forn estil Santurce, el lluç a la basca, etc ... destacant entre ells la Sarsuela del Port o el Toc Imperial, el seu plat estrella, una mariscada al més pur estil de la Barceloneta. La següent escala la trobem en les seves carns selectes, hi podem degustar el seu cabrit, el xai o la vedella. I com no, un ampli ventall en arrossos, la paella marinera, la paella de pollastre, l'arròs negre, la paella parellada, la paella mixta, l'arròs caldós amb llamàntol, l'arròs caldós de pescadors, o la fideuà. No podem posar peu en ferm sense degustar els seus postres artesanals com el tiramisú, el brownie, la crema catalana cremada o el pecat de xocolata blanca i negre amb salsa de fruits vermells. Tot el creuer es pot amenitzar amb el seu mimat celler de vins, caves i xampanys, amb una gran participació de denominacions Catalanes.

L'embarcació compta amb tres grans cabines: terrassa, planta baixa i planta superior amb vistes. Disposa de menús per a grups.

Això és Toc de mar, la destinació final el marques tu. You're in the circle!

Vols formar part del nostre equip de treball?

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE TOC DE MAR:

Family & Friends
de Toc de Mar